Trainer en coach voor jeugd en gezin

Een paar jaar geleden ben ik gestart als trainer en coach voor jeugd en gezin. Na jarenlange ervaring in sociaal werk met verschillende doelgroepen, het jeugd- en jongerenwerk bij YFC en op scholen, ontwikkelde ik me als mens en ook als trainer. Door de groei en ontwikkeling van ons gezin, ging ik me steeds meer verdiepen in pedagogiek en opvoedkunde. Dat bracht me bij de opleiding kindercoach en opvoedcoach van Tea Adema. Een leerzame periode, maar ook een feest van herkenning. Al mijn ervaringen en mijn passie om van betekenis te zijn kwamen tot zijn recht. De combinatie werkervaring, levenservaring en de trainingen maakt dat ik een divers aanbod heb aan activiteiten en trainingen voor kinderen, ouders én scholen. Het ondernemerschap is mij met de paplepel ingegoten en mijn eigen bedrijf zag het licht in april 2014. Nu na bijna drie jaar begint er steeds meer vorm in te komen. Ik stroom over van energie, enthousiasme en ideeën, mag hele gave dingen doen. Geef volop trainingen en themalessen. Ontdek dat ik het toch wel heel erg leuk vind om mensen (kinderen) in beweging te zetten, om ze te laten stralen, om ze meer zelfvertrouwen te geven, te trainen en te coachen. En of het nou een koffieochtend, spelmiddag, thema-les, coaching of training voor ouders en/of kinderen is, ik word er zelf heel erg blij van. En heb het verlangen om nog met heel veel ouders en kinderen in verbinding te komen.

Op mijn website heb ik het op deze manier beschreven:
Mijn passie is mensen en kinderen in beweging en verbinding brengen. Kinderen en jongeren hebben veel te leren, maar ouders ook. Soms hapert er iets in de opvoeding of in de ontwikkeling. Ik loop graag even mee om te ondersteunen, te coachen en te trainen. Als trainer en coach ga ik op zoek naar dat wat een kind, jongere of mens uniek maakt.

Wil jij weten wat ik te bieden heb voor jou/jullie, schroom niet om contact op te nemen met me. ​